RÖNTGEN JA 7 PIENTÄ KÄÄPIÖTÄ

20.09.2017

Tänään kävimme röntgenissä ja ottamassa toisen herpesrokotuksen. Elli käyttäytyi mallikkaasti ja makasi aivan hiljaa paikallaan kuvauksen ajan. Pelkäsin etukäteen, että tuleva mamma täytyy rauhoittaa, mutta raskaana oleminen on näköjään hidastanut pienen adhd:mme menoa niin kovasti että huoleni oli turha.

Pentujen luut ovat vihdoin mineralisoituneet, joten siksi niiden pikkuiset luurangot näkyvät röntgenkuvassa Ellipsin mahan sisällä. Eläinlääkäri onnistui laskemaan kuvista "7 pientä kääpiötä". Jos kaikki vaan menee hyvin, niin Elli saa hoivattavakseen juuri sopivan määrän pentuja ensisynnyttäjäksi. Yksi pennuista on selvästi pienempi kuin muut, joten sillä saattaa olla jokin kehityshäiriö. Nähtäväksi siis jää saadaanko me lopulta 6 vai 7 pentua maailmaan.

Hurjan näköistä touhua kyllä tuo pentujen oleskelu mamman mahassa!! Kovasti ovat lysyssä kaikki pikkuiset 7 kääpiötä. Ja vielä kovasti kasvavat viimeisen 1,5 viikon aikana. Mahtaa käydä olo tukalaksi sekä Ellille että pennuille loppumetreillä. Kyllähän näista kuvista maallikkokin erottaa selkärankoja ja kalloja, mutta en minä kyllä uskaltaisi tuosta rahojani likoon laittaa, että montako tuolla okeasti on!